У Харківській області розшукали підлітка: що з ним сталося (ФОТО)

Хлопця знайшли у будинку родичів

У Харківській області знайшли неповнолітнього, якого правоохоронці розшукували напередодні. Що з ним сталося, повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції повідомили, що 6 лютого о 15:00 до сектору поліцейської діяльності №1 Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області надійшла заява від мешканки села Козіївка Богодухівського району. Заявниця повідомила, що її 15-річний син ввечері 4 лютого пішов із дому в невідомому напрямку та не повернувся.

Поліцейські розшукали втікача того ж дня. “Як з'ясувалося, підліток вирішив побути наодинці та вирушив в будинок родичів, де ніхто не мешкав. Свої дії він обґрунтував тим, що він дорослий та відповідає за свої дії самостійно”, - повідомили у поліції. 

picture

Також зазначили, що жодних протиправних дій щодо хлопця вчинено не було, а з хлопцем правоохоронці провели профілактичну бесіду.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліція повернула додому неповнолітнього харків'янина. Загалом у поліції зазначили, що хлопець раніше з дому не втікав, а конфліктів, які б стали причиною втечі, не було. Що сталося з хлопцем та чому він вирішив піти від батьків, читайте за посиланням.

Нещодавно поліцейські повернули додому юну харків'янку. Дівчина після конфлікту з родичами втекла з дому - мати намагалася сама знайти втікачку, однак спроби результату не принесли. Що сталося з дівчиною, читайте за посиланням

У Харківській області раніше у жінки забрали дітей. Що сталося у родині, читайте тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться