У Харківській області завтра реєструватимуть на грошову допомогу

Хто, де та як може зареєструватися на грошову допомогу

У Харківській області ще в одному населеному пункті реєструватимуть на грошову допомогу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради. Реєструватимуть всіх охочих. 

Детальніше щодо умов у селищній раді зазначили, що реєстрацію проведуть 8 лютого в приміщенні Лісового господарства за адресою смт Старий Салтів вулиця Кіселик 1. Реєструватимуть мешканців Старого Салтова на можливу фінансову допомогу від партнерів у розмірі - до 25 000 грн.

“З метою полегшення переміщення наших мешканців, о 10 годині ранку буде виділений спеціальний автобус IKARUS, який буде рухатися за маршрутом від вулиці Світла 49 до пункту призначення. Всім бажаючим прохання мати при собі паспорт, свідоцтво про народження, ідентифікаційний код та документи на житло”, - уточнили у селищній раді.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в інших громадах також триває реєстрація на грошову допомогу. 

У Богодухівській міській раді поінформували про проведення реєстрації на отримання грошової допомоги. Грошова допомога надаватиметься постраждалим від воєнних дій та переселенцям Харківщини. Про умови реєстрації можна дізнатися за посиланням.

Також в Україні працює міжнародна програма підтримки постраждалих від повномасштабної російської агресії. 

Відповідно до умов програми, домогосподарствам трьох регіонів нададуть субсидії на започаткування або відновлення економічної діяльності.  У Харківській області подати заявку можуть мешканці Шевченківської та Слобожанської громад. Також проєкт “Програма екстреної підтримки засобів до існування” діятиме в Запорізькій та Миколаївській областях.  Детальніше про умови отримання грошової допомоги можна дізнатися тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться