У Шевченківському районі Харкова виникли складнощі: що сталося

Бригади усунули складні пошкодження у приватному секторі

За минулі вихідні бригади аварійно-відновлювальних робіт КП "Харківводоканал" виявили та ліквідували понад 20 аварійних ситуацій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Спеціалісти усунули 23 аварійні ситуації на водоводах і впорядкували 18 оглядових колодязів з заміною запірно-регулювальної арматури.

Зокрема, значний обсяг відновлювальних робіт на водопровідних магістралях провели в Шевченківському районі - бригади усунули складні пошкодження у приватному секторі.

Інженер районної служби Юрій Грищенко розповів, що аварії сталися на вулицях Мирній та Мирослава Мисли. Ремонтники оперативно провели роботи. Також ліквідували аварію на водоводі на вулиці Ромена Роллана. 

У КП “Харківводоканал” нагадали, що повідомити про витік води можна за тел. 15-33.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на поточний рік запланована заміна щонайменше 40 км мереж у 540 будинках. “Зазначу, що до цієї цифри не входять поточні ремонти з реконструкцією невеликих обсягів робіт”, - уточнив начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення" Валерій Харлан.

За його словами, у плани закладають значні заміни на каналізаційних системах, особливо чавунних, вони найчастіше ушкоджуються після обстрілів. Спеціаліст запевнив, що Графіки капітальних відновлень підкріплені якісними матеріалами та обладнанням, також бригади забезпечені всім необхідним для аварійних ремонтів мереж.

Валерій Харлан уточнив, що ремонтні бригади управління у 2023 році замінили 70 км комунікацій. Зокрема, оновили 46 км трубопроводів холодної води та 24 км водовідведення, а технічними оглядами охопили всі 6240 будівель.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться