У Харківській області завтра видаватимуть продукти та іншу допомогу

Час, місце та умови отримання гуманітарної допомоги

У середу, 14 лютого, у Харківській області видаватимуть продуктову та іншу допомогу. Жителі деяких громад можуть отримати продуктові набори та одяг, повідомляють “Коментарі”.

У Пісочинській селищній раді анонсували 14 лютого видачу допомоги внутрішньо переміщеним особам 2022-2024 років з реєстрацією у громаді, які перемістилися з  окупованих або деокупованих громад, віком від 18 років і старше.

Переселенці з Харкова також можуть отримати допомогу, однак лише при наявності довідки про зруйноване чи пошкоджене майно.

Видаватимуть продуктову допомогу на наступних локаціях:

  • Пісочин, ліцей "Мобіль";

  • Коротич, ліцей;

  • Березівка, офіс старости.

Допомогу видаватимуть з 9:00 до 14:00.

“З собою мати пакет для продуктового набору. Оригінал паспорта (або в додатку Дія) та довідка ВПО - обов'язкові!”, - наголосили у селищній раді.

Також у Пісочинській громаді видають одяг внутрішньо переміщеним особам та місцевим мешканцям.

“В наявності є одяг для жінок, дітей та чоловіків (обмежена кількість). Локація: Пісочин, вул. 1-го Травня, 5. Час видачі: з 9:00 до 16:00  по буднях”, - уточнили у селищній раді.

У Борівській селищній раді повідомили про видачу гуманітарної допомоги. “Завтра, 14 лютого 2024 року, біля ФОКу,  о 08:30 здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які зареєстровані як ВПО в селищі Борова протягом 2022 - 2024 років та не отримують допомогу за списками вулиць, багатоквартирних будинків і в старостинських округах”, - йдеться в повідомленні.

Щоб отримати допомогу, при собі потрібно мати паспорт та довідку ВПО.

“Допомогу на домогосподарство отримує один представник від родини на усіх членів сім'ї за наявності оригіналів документів кожного з них”, - уточнили у селищній раді.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харківській області розпочалася нова реєстрація на грошову допомогу. Про умови реєстрації читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться