Стало відомо, де на Харківщині завтра відключатимуть світло

У яких населених пунктах Харківської області завтра не буде світла

У Харківській області завтра ремонтуватимуть енергетичні об'єкти та електромережі. Тож обмеження електропостачання триватимуть, повідомляють “Коментарі”.

У Балаклійській міській раді попередили про відключення світла. “Завтра, 15 лютого, з 08:00 до 17:00 заплановано відключення електроенергії у частині міста Балаклія”, - повідомили у міській раді. Світла не буде за адресами:

  • вул. Нижньо-Садова;

  • вул. Соборна, 21,74,76,75,77,79;

  • вул. Володимира Целуйка (колиш. 1-го Травня), 4,6;

  • вул. Центральна, 5,9,7,11,13,15.

“Це повʼязано з невідкладними  ремонтними роботами на об’єктах енергозабезпечення громади. Вибачте за тимчасові незручності!”, - пояснили у міськраді.

Відключатимуть електроенергію і в Балаклійській громаді. “Відбулися зміни у плановому відключенні електропостачання! 15 лютого з 08:00 до 17:00 заплановано відключення електроенергії у частині Балаклійської громади, а саме:

  • с. Петрівське,

  • с. Завгороднє.

По інших населених пунктах відключення електроенергії не передбачається”, - повідомили у міській раді.

У Люботинській міській раді попередили про відключення електроенергії 15 лютого з 09:00 по 17:00, за адресами, вказаними за посиланням

Раніше “Коментарі” повідомляли про можливість зекономити кошти на оплаті електроенергії. Енергетики пропонують замінити однотарифні лічильники на багатотарифні. Зараз споживачі можуть замінити однозонний лічильник (рахує тільки загальну суму кВт-год) на дво- чи тризонний. 

Дізнатися детальніше про переваги використання багатотарифних лічильників читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться