Жителів Харківської області попередили про постріли: що відбуватиметься

Що відбуватиметься у громадах Харківської області

У суботу в частині Харківської області проводитимуть відстріл тварин. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Біляївської сільської ради.

“Шановні мешканці громади! Повідомляємо, що на території Суданського старостинського округу 17 лютого (субота) планується здійснення відстрілу червоної лисиці. Це пов'язано з розповсюдженням та випадками захворювання на сказ домашніх та диких тварин”, - попередили жителів старостинського округу. 

Жителів населених пунктів закликали не лякатися, якщо лунатимуть постріли, а також бути обережними.

А тим часом на території Лозівської міської територіальної громади проводяться учбові стрільби. 

“Інформуємо вас, що 15 лютого 2024 року на території Лозівської міської територіальної громади з 9-00 години до 16-00 години будуть проводитись учбові стрільби. Виконавчий комітет Лозівської міської ради Харківської області просить вас зберігати спокій”, - йдеться у повідомленні Лозівської міської ради.
Зазначимо, що на території громади учбові стрільби проводяться щодня з 6 лютого. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, як у Харкові рятують тварин, які постраждали від обстрілів та в ДТП. У Харківській міській раді розповіли, що з початку поточного року КП “Центр поводження з тваринами” посилило співпрацю з волонтерами в наданні допомоги безпритульним тваринам. Хворих та постраждалих в ДТП або під час обстрілів тварин зоозахисники привозять до ветклініки підприємства на обстеження. Яку допомогу надають тваринам, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться