Що буде з опаленням у Харкові під час похолодання

У Харкові за добу спеціалісти усунули 17 дефектів на мережах центрального опалення та гарячого водопостачання

В очікуванні зниження температури в ніч з 16 на 17 січня у Харкові на усіх джерелах підвищують температуру теплоносія. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. 

На компідприємстві зазначили, що за минулу добу працівники оперативно локалізували та усунули 17 дефектів на мережах центрального опалення та гарячого водопостачання.

Крім того, щодня робочий ранок на філіях розпочинається з обходу та обстеження теплових мереж на предмет витоків, а також ревізія запірної арматури на теплових рамках, чистка фільтрів, технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем. “Тривають роботи з відновлення ізоляції на тепломагістралях зовнішньої прокладки”, - розповіли про проведення робіт на компідприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за даними синоптиків, 16 січня буде хмарна погода. По області місцями пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря: вночі 2 - 7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. По місту температура повітря вночі становитиме 2 - 4° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла.

17 січня буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Температура повітря: вночі 8 - 13° морозу, вдень 3 - 8° морозу.

18 січня хмарна погода. Вночі місцями невеликий сніг, туман, ожеледь. Вдень сніг, мокрий сніг, дощ; місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Місцями очікуються пориви вітру 15 - 20 м/с. Температура повітря: вночі 10 - 15° морозу, місцями 18 - 20° морозу; вдень від 1° морозу до 4° тепла.




Джерело: https://t.me/teploseti/5938
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться