У Харківській області завтра видаватимуть продукти та іншу допомогу

Де та хто завтра може отримати продукти та іншу допомогу

У понеділок, 19 лютого, у Харківській області продовжиться видача продуктової та іншої гуманітарної допомоги. Портал “Коментарі” повідомляє, у яких громадах можна отримати допомогу.

У Старосалтівській селищній раді попередили, що 19 лютого по вул. Перемоги 34 (подвір'я ліцею) планується видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО “Мережа 100 відсотків життя м. Харків”.

Продуктову допомогу видаватимуть з 09:00 до 12:00. 

“Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців смт Старий Салтів, які зареєстровані та фактично проживають в смт Старий Салтів, вул. Дудолад, Лісна, Л.Українки, Європейська, Квітуча, Зелена, Дружби, Шевченка, Слобідська, пров. Банний, Велика, пров. Сільрадівський, Тверітінова, Травнева Старосалтівської ОТГ та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають в смт Старий Салтів Старосалтівської громади”, - уточнили у селищній раді.

Для отримання продовольчої допомоги необхідно пред’явити оригінали документів:

  • паспорт;

  • ідентифікаційний код;

  • довідка ВПО;

  • свідоцтво про народження (для дітей).

“У разі якщо особа не може отримати гуманітарну допомогу особисто, звернутися може інша особа за пред’явлення оригіналу документа”, - зазначили у селищній раді.

У Балаклійській міській раді зазначили, що 19 лютого з 09:00 до 13:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів за підтримки Благодійного фонду ADRА.

“Запрошуються внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані у місті Балаклія. Також запрошуються жителі з інвалідністю І, ІІ, ІІІ групи, які мешкають у місті Балаклія, котрі не отримували допомогу 15 лютого”, - уточнили у міській раді.

Щоб отримати допомогу, з собою мати відповідні документи, оригінальні документи паспорта та ідентифікаційного коду.

У Борівській селищній раді звернулися до батьків дітей віком від 0 до 14 років, які перебувають у Борівській громаді (окрім Піско-Радьківського старостинського округу). 

“Завтра, 19 лютого 2024 року, з 08:30 до 13:00 у приміщенні ФОКу здійснюватиметься видача дитячого одягу відповідно до вікових розмірів. Отримати одяг для своїх дітей зможуть батьки, які ще не отримували його у 2023 - 2024 роках. При собі необхідно мати паспорт та свідоцтво про народження дитини, дітей”, - попередили у селищній раді.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що зміниться в Харківській області та які нові проєкти реалізують в регіоні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться