Жителів Харкова попередили про зміни: подробиці

У Харкові тимчасово не працюватиме центр обслуговування

Жителів Харкова попередили про зміни в роботі сервісного центру обслуговування абонентів. Йдеться про один з центрів КП “Харківводоканал”. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію комунального підприємства. 

“До уваги споживачів! Адміністрація КП “Харківводоканал” повідомляє, що з технічних причин з 19.02.2024 сервісний центр обслуговування абонентів Холодногірського, Новобаварського, Харківського (смт Пісочин, смт Солоницівка, сел. Подвірки) районів та інші служби, розташовані за адресою: м. Харків, вул. Конторська, б. 90 тимчасово не проводитимуть прийом населення”, - йдеться у повідомленні компідприємства.

У “Харківводоканал” зазначили, що з питання проведення нарахувань та оплати за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення можна звертатися до інформаційного центру за телефонами 057 707 57 57, 050 402 06 04 або на електронну пошту [email protected].

Нагадаємо, що у Харкові та області вода може містити небезпечні сполуки. Внаслідок розливу нафтопродуктів через обстріл небезпечні сполуки можуть потрапити в воду. Спеціалісти радять не використовувати воду з деяких джерел до завершення перевірки. Детальніше про ймовірну небезпеку можна дізнатися за посиланням

Раніше “Коментарі” повідомляли, що на водоймах Харкова та області встановили додаткові загородження, щоб локалізувати нафтопродукти, які потрапили у воду. За попередніми підрахунками, внаслідок пошкодження резервуарів з нафтопродуктами, стався виток понад 3 000 тонн небезпечних речовин. Як будуть очищати воду від нафтопродуктів, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться