Продуктові набори в Харківській області видаватимуть два дні: адреси

Де та кому видаватимуть продуктову допомогу

У Харківській області 20 та 21 лютого продовжать видачу продуктової допомоги окремим категоріям громадян, повідомляють “Коментарі”.

У Старосалтівській селищній раді запросили мешканців громади отримати продуктову допомогу. “Шановні мешканці смт Старий Салтів. 20 та 21 лютого по вул. Перемоги 34 (подвір'я ліцею) планується видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО “Мережа 100 відсотків життя м. Харків”. Допомогу видаватимуть з 09:00 до 12:00”, - повідомили у селищній раді. 

Отримати продуктові набори можуть усі мешканці смт Старий Салтів та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають в смт Старий Салтів, Старосалтівської ТГ.

Для отримання продовольчої допомоги потрібно підготувати оригінали наступних документів:

  • паспорт;

  • ідентифікаційний код;

  • довідка ВПО;

  • свідоцтво про народження (для дітей).

“У разі якщо особа не може отримати гуманітарну допомогу особисто, звернутися може інша особа за пред’явлення оригіналу документа”, - уточнили у селищній раді.

У Дергачівській міській раді анонсували видачу продуктових наборів 20 та 21 лютого. У Дергачах видаватимуть сімейні продуктові набори для родин військовослужбовців, які беруть або брали участь у бойових діях у зоні АТО, ООС та під час повномасштабної російсько-української війни.

“Видача здійснюватиметься з 09:00 до 15:00 у Дергачівському гуманітарному центрі. Допомога надаватиметься родичам першої лінії військовослужбовців Сил оборони України, якщо вони (родичі) фактично проживають у Дергачах”, - повідомили у міській раді.

Щоб отримати допомогу, із собою необхідно мати: 

  • оригінал документа про посвідчення особи (паспорт або ID-картка чи Є-документ в Дії);

  • ідентифікаційний код;

  • оригінал або копія документа, що підтверджує приналежність вашого родича до Сил оборони України (ЗСУ, НГУ, ДПСУ тощо).

“Для отримання продуктового набору може прийти одна особа з вашої родини з вищезазначеними документами”, - уточнили у міській раді.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харківській області реєструють на грошову допомогу. Жителі області отримуватимуть по 3600 грн на особу протягом трьох місяців. Детальніше з умовами реєстрації можна ознайомитися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться