У Харкові виникло складне ушкодження: подробиці

Яка ситуація з водопровідним господарством у Харкові

У Харкові повсякчас виникають аварійні ситуації на водоводах. Спеціалісти аварійних бригад щодня перевіряють стан мереж міста та ліквідують пошкодження. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так, бригади служби водопровідних мереж Слобідського району КП “Харківводоканал” у новому році ліквідували 45 аварій на трубопроводах холодного водопостачання. Також спеціалісти відремонтували 24 оглядових колодязі та упорядкували 10 водорозбірних колонок.

“Днями ремонтники займалися усуненням аварійної ситуації на трубопроводі діаметром 250 мм на вулиці Ковтуна. Виявивши доволі складне ушкодження, розпочали комплексні відновлювальні заходи та оперативно впоралися із завданням”, - розповів начальник районної служби Олексій Мацюк.

За його словами, ситуація з водопровідним господарством у районі повністю контрольована і всі необхідні роботи, в тому числі профілактичні, виконуються щодня в повному обсязі.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у вихідні працівники КП “Харківські теплові мережі” оперативно усунули сім дефектів на внутрішньоквартальних мережах, а також 75 пошкоджень на комунікаціях внутрішньобудинкових систем. У міській раді також повідомили, що спеціалісти комунального підприємства відпрацювали понад 400 звернень харків’ян. Детальніше про ситуацію з опаленням у Харкові читайте за посиланням

Також у комунальних підприємств Харкова виникли складності після заборони імпорту з росії. Що змінилося в роботі комунальних підприємств, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться