У Харкові відкрили оновлений медичний заклад

У приміщенні провели капітальний ремонт для облаштування медзакладу

Філію №2 Центру первинної медичної допомоги Міської дитячої клінічної лікарні №19 відкрили на вул. Залізничній, 8. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Довгий час ці приміщення не використовувалися і не були підключені до електромереж, водопостачання та водовідведення. Тому для проведення капітального ремонту з бюджету міста Харкова у 2023 році було виділено 2,4 млн грн. Цього року там проводилися роботи з підключення зовнішніх мереж електропостачання та водовідведення, пожежної сигналізації та інтернету.

Зараз філія обслуговує понад 830 дітей віком до 18 років. Медичний персонал здійснює амбулаторний прийом, проводить профілактичні щеплення, надає невідкладну допомогу дітям, які мешкають у мікрорайоні Харків-Сортувальний.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області дали житло переселенцям

Для тимчасового проживання переселенців Харківщини у Валківській громаді облаштували багатоквартирний комплекс. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Його створили на базі приміщення однієї з комунальних установ, за фінансової підтримки міжнародних та українських благодійних організацій. Як він виглядає, та скільки людей там проживатимуть – читайте за посиланням.

Читайте також: Під Харковом чиновник вирішив "заробити" на оренді гаражу

Начальник одного з комунальних підприємств Люботинської міської ради вимагав від підприємця гроші. "Питання" стосувалось надання в оренду нежитлового приміщення, що перебуває на балансі Люботинської територіальної громади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

У листопаді 2023 року під час особистої зустрічі з підприємцем посадовець повідомив, що у місті є вільні гаражні бокси та для надання їх у користування потрібно укласти договір оренди, відповідно до якого передбачено щомісячну оплату на розрахунковий рахунок комунального підприємства.  Проте це були не всі умови. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться