Медичне обслуговування у Харкові в умовах воєнного стану зміниться: деталі

Що зміниться у питанні надання медичних послуг у Харкові

Депутати Харківської міської ради на позачерговій сесії розглянули питання діяльності медичних закладів у місті та ухвалили відповідні рішення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міськради. 

“Заклад охорони здоров’я міста Харкова реорганізували шляхом приєднання до Міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О. І. Мещанінова”, - йдеться у повідомленні.

Департамент охорони здоров’я створює мережу медичних закладів, яка відповідатиме мінімальним (базовим) напрямкам медичного обслуговування, зокрема, під час надзвичайних ситуацій і воєнного стану.

“З огляду на це Міський пологовий будинок №1 приєднали до Міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О. І. Мещанінова. Реорганізація проведена без зменшення обсягу послуг, які надаються населенню”, - уточнили у міській раді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні депутати міськради провели позачергову сесію, розглянули актуальні питання та ухвалили необхідні рішення. Так, у Харкові посилять відповідальність власників тварин - затвердили відповідні правила утримання та поводження з домашніми тваринами. Детальніше про обмеження читайте за посиланням.

Серед новацій також встановлення пільг для бізнесу - йдеться про скасування податків. Детальніше з рішенням можна ознайомитися тут

Також депутати міськради вирішили створити новий сервіс оплати комунальних послуг - передбачається створення єдиної платіжки. Чому вирішили підтримати ініціативу, розповів Ігор Терехов




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться