День ангела 4 лютого: що сьогодні заборонено робити

Сьогодні не варто піддаватися на провокації, а важливо зберігати цілеспрямованість, сміливість та впевненість у своїх діях

За новим церковним календарем 4 лютого віряни вшановують пам’ять преподобного Ісидора Пелусіотського. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію Православної церкви України. 

В Інституті екуменічних студій розповіли, що відомо про святого. Він народився в єгипетському місті Олександрії у багатій родині. Навчався він у святого Івана Золотоустого. Ісидор покинув світські розкоші та оселився у пустелі. Пізніше заснував монастир і став ігуменом, а потім був висвячений на священника. Ісидор  записав багато духовних повчань для ченців і декілька тисяч листів на захист святої віри від впливу різних єресей.

Ісидор вплинув на рішення Імператора Теодосія що скликання III Вселенського Собору в Едессі 431 року. Через кілька років після цього, 450 року, він уснув. 

Місячний календар на 4 лютого, передбачає гарний день для:

  • фінансових операцій,

  • зміни місця роботи,

  • творчості,

  • стрижки, фарбування волосся,

  • домашніх справ (ремонтів, прибирання).

Однак сьогодні краще утриматися від: 

  • вживання алкоголю та проведення застілля, 

  • зачаття,

  • одруження,

  • спілкування з начальством, сплати податків,

  • проведення  операцій з нерухомістю.

Енергетика сьогоднішнього дня спонукає до проявів агресії та гніву. День сприятливий для завершення розпочатих справ, але не для початку нових. Рекомендується уникати ризиків, оскільки існує висока ймовірність втрат. Важливо не піддаватися на провокації та зберігати цілеспрямованість, сміливість та впевненість у своїх діях, не сумніваючись у їх правильності.

Цього дня краще уникати масових зібрань через збільшення ризику злочинів та конфліктів. День сприятливий для очищення дому, можна використовувати вогонь, святу воду або дим ялівцю, а на порозі розмістити чорний камінь як символ захисту.

Краще не переїдати, обмежити або взагалі не вживати, каву та алкоголь, щоб не посилювати агресивні інстинкти. Стрижка цього дня може покращити зовнішній вигляд і самопочуття. Фізична близькість цього дня небажана, оскільки вона може призвести до неприємних відчуттів або погіршення здоров'я.

Іменини сьогодні за новоюліанським календарем відзначають: Агафон, Ананій, Анастасій, Георгій, Гаврило, Йосип, Іван, Макар, Леонтій, Мануїл, Петро, Сіон, Тимофій. 

День ангела - гарний привід привітати рідних, друзів, знайомих зі святом та відправити листівку.

Раніше "Коментарі. Харків" розповідали, що зірки передбачили для кожного знаку Зодіаку на 4 лютого

Також днями віряни відзначили Стрітення Господнє.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться