Ще на одній станції метро Харкова відкриють класи для навчання школярів

Запит на навчання офлайн у Харкові зростає

У приміщеннях ст. м. "Імені А. С. Масельського" обладнають класи для навчання дітей. Відповідне рішення було ухвалене сьогодні, 22 травня, на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради, інформує портал "Коментарі".

Торік навчальні класи облаштували на п'яти станціях метро: "Перемога", "Університет", "Метробудівників", "Тракторний завод" та "Академіка Павлова".

Запит на очне навчання дітей у безпечних умовах серед харків'ян зростає, тому було ухвалене рішення облаштувати додаткові приміщення для занять.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Водієві тролейбуса ампутували кінцівки через обстріл Харкова

22 травня близько 13:50 зс рф завдали авіаудари по Харкову. Російська армія вдарила по місту двома УМПБ Д30-СН. Удари були завдані з території бєлгородської області рф. Про це повідомив керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков, інформує портал "Коментарі".

У Шевченківському районі зафіксовано влучання біля входу у кафе. Пошкоджено автомобілі, житлові будинки, автомийку, магазини тощо. Наразі відомо про десятьох постраждалих, медики надають їм допомогу. Один з поранених — водій тролейбуса — перебуває у тяжкому стані. Під час вибуху він був біля епіцентру влучання. Потерпілому ампутовано дві ніжніх кінцівки.

У Холодногірському районі внаслідок ворожого авіаудару зруйновано цивільне підприємство.

Читайте також: У Харківському університеті попрощалися з викладачем

18 травня пішов з життя доцент кафедри теоретичної та прикладної інформатики факультету математики і інформатики Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Григорій Курінний. Про це повідомила пресслужба університету, інформує портал "Коментарі".

Григорій Чарльзович був математиком, висококваліфікованим фахівцем у галузі алгебри та математичної логіки й неординарною людиною. Про життєвий шлях та фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться