У Харкові пройшов Останній дзвоник у метрошколі

Цього року школи Харкова закінчили 7,5 тисяч дітей

Харківський міський голова Ігор Терехов привітав з закінченням навчального року учнів у підземній школі та в метрошколі, інформує портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Мер також подякував освітянам, які, попри постійні обстріли, продовжують виконувати свою роботу.

"Я вітаю всіх з початком канікул! І дуже хочу, щоб, попри всі ті жахи, які відбуваються навколо, наші діти змогли відпочити. Дехто з малечі вже розказав мені, що збирається поїхати до моря та в Карпати. І це дуже добре, бо треба хоч трохи відволіктися і набратися сил там, де зараз безпечніше. Водночас я вірю і розраховую, що наші партнери почують нас і нададуть сучасні системи ППО Харкову, щоб ми мали змогу в подальшому відкрити звичайні школи, а не були вимушені продовжувати будувати підземні", - зазначив Ігор Терехов.

Загалом цього року в Харкові випускниками стали 7,5 тисяч одинадцятикласників, а свій перший в житті шкільний рік завершили 7,3 тисяч дітей. Переважна більшість навчальних закладів, за винятком тих, у яких є протирадіаційні укриття, провела святкові лінійки у форматі онлайн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворог активізувався на Харківському напрямку – Генштаб

Дещо активізувалися загарбники на Харківському напрямку. На цей час  зафіксовано два бойові зіткнення. З району Бєлгорода ворожі війська били двома керованими авіабомбами по Стариці та шістьма по Вовчанську. Атаку окупантів на Старицю відбито. Поблизу Вовчанська ще триває бій.

На Куп’янському напрямку відбито чотири штурмові дії противника неподалік Синьківки, Берестового та Макіївки. Ще дві атаки продовжуються біля Петропавлівки та Новоєгорівки.

Читайте також: Серед повернених полонених є мешканці Харківщини

Серед бійців ЗСУ, Нацгвардії, прикордонників та цивільних, яких Україна сьогодні повернула з полону, є й жителі Харківщини. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". За попередніми даними, повернулися двоє жителів Харкова, один житель Ізюму, одна людина з Ізюмського району й по одному з Чугуєва та Куп’янського району.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться