Університет Харкова – серед 350 найкращих вишів Європи

Каразінський — серед 350 найкращих європейських університетів та серед 30 найкращих університетів Східної Європи

Оприлюднено міжнародний рейтинг QS World University Rankings: Europe 2025. За результатами оцінювання Каразінський університет посідає 319 місце серед європейських університетів та 25 — серед університетів Східної Європи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію університету.

Загалом до рейтингу увійшли 685 університетів Європи, які оцінювалися за цілою низкою показників, зокрема за репутацією серед експертів і роботодавців, інтернаціоналізацією, співвідношенням викладачів та студентів, цитованістю наукових праць тощо.

Більш детально ознайомитися з результатами рейтингу можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Пішов з життя відомий харківський тренер

8 липня, у Чернівцях несподівано пішов з життя головний тренер харківського волейбольного спортивного клубу "Юракадемія" Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Сергій Коваленко. Про це повідомили на сторінці групи "Волейбол в Україні" у Фейсбук, інформує портал "Коментарі". Тренеру було 45 років.

"Сергій Коваленко, будучи гравцем, багато років віддав нашій команді, разом з нею ставав Чемпіоном Європи серед студентських команд, володарем Кубка України, неодноразово – призером національного чемпіонату. Після завершення успішної кар’єри гравця продовжив не менш успішно працювати з командою в якості тренера, передаючи свій спортивний та життєвий досвід гравцям. 

Уся університетська спільнота та вболівальники глибоко сумують з приводу втрати нашого колеги, наставника, тренера. Висловлюємо щирі слова співчуття та підтримки рідним та близьким Сергія Володимировича. Пам’ять про нього назавжди залишиться у наших серцях. Спочивай з миром… Вічна пам’ять, тренере…", – написали в НЮУ імені Ярослава Мудрого.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться