Стало відомо, скільки закладів освіти відновлять в Харкові у 2024 році

Збитки, завдані місту Харкову, враховуючи останні обстріли, вже становлять 10 млрд доларів

Міський голова Ігор Терехов розповів про подальше відновлення Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Мер міста взяв участь у засіданні Регіонального офісу міжнародного співробітництва Харківської області.

Учасники зібрання обговорили шляхи покращення взаємодії між державними органами влади, муніципалітетами та міжнародними організаціями, які проводять відновлювальні роботи в пошкоджених будинках.

Ігор Терехов розповів про ситуацію в місті. За його словами, у Харкові в результаті російської агресії пошкоджено 65% закладів охорони здоров'я, 56% закладів освіти та 35% - культури.

“Крім тисяч житлових будинків, істотно зруйновані медичні заклади, заклади освіти та культури. Але, завдяки вашій підтримці, субвенціям держави, допомозі західних партнерів, ми крок за кроком відновлюємо їх і маємо амбітні плани на цей рік. У 2024 році ставимо за мету відновити 57 шкіл, які так чи інакше були пошкоджені, та ще 157 багатоповерхових будинків. Загалом збитки, завдані місту Харкову, враховуючи останні обстріли, вже становлять 10 мільярдів доларів”, - повідомив мер.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові збільшується кількість навчальних закладів, де учні можуть навчатися офлайн. 

Місця для навчання для юних харків'ян облаштували у відновленому протирадіаційному укритті у Слобідському районі. Приміщення розраховане на 100 учнів у дві зміни. Тут навчатимуться учні усіх класів - від першокласників до випускників. 

Де ще планують відкрити такі школи, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться