Харків’янки дебютуватимуть на Олімпійських іграх у Парижі

Цьогоріч на Олімпійських іграх у Парижі дебютує брейкінг

Участь в змаганнях візьмуть 32 спортсмени з усього світу. Україну представлять одразу три учасники, серед них двоє харків’янок: бігьорл Анна Пономаренко, відома під псевдонімом Stefani та бігьорл Kate – Катерина Павленко, а також кропивничанин Олег Кузнєцов – бібой Kuzya. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ХОВА.

Судді оцінюватимуть спортсменів попарно, як суперників. Музикою на батлі керуватиме диджей, а атлетам потрібно буде відчути ритм і швидко до нього адаптуватися.                                                                              

Аби не пропустити змагання, переходьте на сторінки street culture і uabreaking, де оприлюднюватимуть посилання на всі інтерв’ю та трансляцію: 9 серпня - жінки, груповий етап і фінал. 10 серпня - чоловіки, груповий етап і фінал.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Від Харківщини на Олімпіаді виступають вісім спортсменів у шести видах спорту: Поліна Бугрова – бадмінтон, Айдер Абдураїмов – бокс, Катерина Павленко й Анна Пономаренко – брейкінг, Каміла Конотоп – важка атлетика, Владислава й Марина Алексієви – артистичне плавання, Еліна Світоліна-Монфіс – теніс.

Спортсменам області, досягнення яких сприяють авторитету регіону на міжнародній арені, за кошти обласного бюджету виплачуються грошові винагороди. Крім цього, з метою підтримки і стимулювання розвитку спорту на Харківщині за кошти обласного бюджету 100 перспективним спортсменам регіону виплачують стипендії у розмірі трьох прожиткових мінімумів. XXIII Олімпійські ігри триватимуть до 11 серпня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться