Окупанти обстріляли передмістя Харкова: що відомо

Які населені пункти обстріляли окупанти минулої доби

У неділю ввечері жителі Харкова чули вибухи. Харківський міський голова Ігор Терехов повідомляв, що ворог завдає ударів. Де були прильоти повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Він повідомив, що близько 23:00 окупанти завдали два ракетні удари із ЗРК С-300 по смт Пісочин. Під обстріл потрапили два цивільні ангари з зерном. Пошкоджена техніка підприємства: трактори та грузові автомобілі. Потерпілих не зафіксовано.

Також за минулу добу артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини: Козача Лопань, Стрілеча, Гатище, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка та ін. 

Близько 02:20 у с. Скрипаї Чугуївського району два ворожих БПЛА типу Shahed ударили по території непрацюючої бази відпочинку. Внаслідок влучання пошкоджено 3 одноповерхові будинки на території бази. Інформація щодо потерпілих не надходила. 

О 2:15 окупанти обстріляли авіабомбами смт Великий Бурлук Куп’янського району. Внаслідок атаки пошкоджені приватний житловий будинок та легковий автомобіль, без постраждалих. 

О 21.50 під ворожим обстрілом було смт Куп'янськ-Вузловий Куп'янського району. Було пошкоджено приватний будинок, без постраждалих. 

 О 15:00 ворог обстріляв м. Вовчанськ. Пошкоджено ангар та господарчі споруди. Інформація щодо потерпілих не надходила.

14:45 ворог завдав удару по с. Лосівка Чугуївського району. Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджені приватний будинок та господарча споруда.

О 14:33 під ракетним обстрілом опинилось с. Курилівка Куп’янського району. Горів приватний будинок. Інформація щодо потерпілих не надходила.

За добу українські захисники відбили 5 атак противника в районі Синьківки та Табаївки.

 Упродовж доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 3,97 га території, знищили 200 вибухонебезпечних предметів. 

Також Олег Синєгубов повідомив, що цієї ночі мобільні вогневі групи Харківщини  знищили три БПЛА окупантів в Чугуївському районі. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що відбувається поблизу Куп'янська




Джерело: https://t.me/synegubov/8544
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться