Наступ на Харківщині активізувався: що робиться під Куп’янськом станом на ранок

Російська армія понад двадцять разів атакувала сили оборони під Куп’янськом

Протягом минулої доби на фронті відбулося 96 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 6 ракетних та 92 авіаційних удари, здійснив 110 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 13 БпЛА типу "Shahed-136/131" та п’ять ракет — сили ППО знищили 11 ударних БпЛА та дві ракети.

Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали населені пункти Великий Бурлук, Федорівка, Синьківка Харківської області.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області.

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 20 населених пунктів, серед них Гур'їв Козачок, Ветеринарне, Вовчанськ, Бударки, Чугунівка, Строївка Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку сили оборони відбили 2 атаки противника в районах населених пунктів Іванівка, Табаївка, та ще 20 атак противника в районі населеного пункту Синьківка Харківської області, де ворог, за підтримки авіації, намагався вибити наші війська із займаних позицій. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області для родини побудували будинок з укриттям (ФОТО)

Родина Ватащуків з села Курилівка Куп’янського району отримала ключі від нової оселі на Зміївщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Оселя вже облаштована усім необхідним для проживання – меблями та побутовою технікою. Також біля будинку встановлено потужний генератор на випадок довготривалої відсутності світла. Сам дім збудували за допомогою CLT панелей, що є енергоефективним та пожежостійким матеріалом, має високі показники міцності та жорсткості. Фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться