На Харківщині розбили школу чорними Шахедами (ФОТО)

Окупанти обстріляли населені пункти Харківщини з артилерії та Шахедами

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини: Козачок, Ветеринарне, Вовчанськ та ін. Авіаудари ворог наносив по н.п. Синьківка, Великий Бурлук та інші. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олега Синєгубова, інформує портал "Коментарі".

Біля 00:25 у м. Дергачі Харківського району ворог влучив на відкриту територію. Внаслідок обстрілу горіла трава. Жертв та постраждалих немає.

Близько 00:05 в с. Довжик Богодухівського району через обстріл пошкоджена освітня установа. Частково зруйнована 3-х поверхова будівля. Постраждалих немає.

За даними обласної прокуратури, окупанти здійснили атаку безпілотниками по селу на Богодухівщині. Правоохоронці вилучили уламки двох БПЛА.

 О 23:20 відбувся обстріл с. Курилівка Куп’янського району. Влучання в цивільне фермерське господарство. Внаслідок обстрілу горіло ангарне приміщення. Без постраждалих.

О 12:00 у м. Вовчанськ горів приватний будинок внаслідок ворожого обстрілу. Без постраждалих.

За добу українські захисники відбили 2 атаки противника в районі Іванівки та Табаївки, та ще 20 атак в районі Синьківки.

Упродовж доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 11,78 га території, знищили 290 вибухонебезпечних предметів. Розмінування триває.

На фото: с.
Довжик, Золочівська ТГ

Читайте також: Наступ на Харківщині активізувався: що робиться під Куп’янськом станом на ранок

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку сили оборони відбили 2 атаки противника в районах населених пунктів Іванівка, Табаївка, та ще 20 атак противника в районі населеного пункту Синьківка Харківської області, де ворог, за підтримки авіації, намагався вибити наші війська із займаних позицій. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться