Гучно може бути сьогодні на Харківщині: деталі

На Харківщині мешканці можуть чути вибухи сьогодні

З 10:00 до 12:00 включно у межах села Залиман Савинської громади Ізюмського району сапери здійснюватимуть контрольовані підриви. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Також з 11:00 до 15:00 включно фахівці проводитимуть роботи зі знищення вибухонебезпечних предметів у межах села Ртищівка Чкаловської громади Чугуївського району.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині розбили школу чорними Шахедами (ФОТО)

Близько 00:05 в с. Довжик Богодухівського району через обстріл пошкоджена освітня установа. Частково зруйнована 3-х поверхова будівля. Постраждалих немає.

За даними обласної прокуратури, окупанти здійснили атаку безпілотниками по селу на Богодухівщині. Правоохоронці вилучили уламки двох БПЛА. Фото – за посиланням.

Використанням безпілотників Shahed-136, які у РФ називають “Герань-2” окупанти хочуть зменшити ефективність роботи українських мобільних вогневих груп ППО, головним завданням яких є протидія російським дронам. Представник ПС ЗСУ заявив, що росіяни покривають “Шахеди” карбоном або перефарбовують їх у чорний колір. Чим так небезпечні Шахеди чорного кольору, ніж білі – можна прочитати у попередньому матеріалі.

Читайте також: Наступ на Харківщині активізувався: що робиться під Куп’янськом станом на ранок

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку сили оборони відбили 2 атаки противника в районах населених пунктів Іванівка, Табаївка, та ще 20 атак противника в районі населеного пункту Синьківка Харківської області, де ворог, за підтримки авіації, намагався вибити наші війська із займаних позицій. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться