Російська армія перекидає свої резерви: що робиться на Куп’янському напрямку

Ворожа армія перекидає свої війська поблизу річки

Російська армія перекидає свої війська на інший напрямок, близький до Куп’янського та несе значні втрати. Про це в етері національного телемарафону "Єдині новини" розповів начальник пресслужби оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Ілля Євлаш, інформує портал "Коментарі".

Він зазначив, що зараз бої точаться на Бахмутському напрямку, в межах села Іванівське, що під Бахмутом. Українські військові намагаються відкинути противника з зайнятих рубежів. Також військові російської армії атакують поблизу Богданівки, що північніше Часового Яру, туди також перекидають повітряно-десантні російські підрозділи, там використовують мотострілецькі полки, бойовий армійський резерв та мотопіхотна бригада "ЛНР".

"Військові РФ зменшили наступальні дії в районі Синьківки. Російська армія перекидає свої війська на Лиманський напрямок, поблизу річки Чорний Жеребець", — розповів Ілля Євлаш.

Втрати російської армії на Лимано-Куп'янському напрямку за добу:

втратили вбитими та пораненими 373 бійці;

76 одиниць озброєння та військової техніки, з них 47 FPV-дронів, один "Ланцет" та "Мавік";

чотири танки;

шість бойових машин піхоти;

один тягач;

12 автівок;

16 бліндажів;

два склади з боєприпасами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Російська армія не полишає спроб прорвати оборону наших військ біля Синьківки та Табаївки

Протягом минулої доби на фронті відбулося 78 бойових зіткнень. Авіаційних ударів зазнали населені пункти Вовчанськ, Великий Бурлук, Синьківка Харківської області.

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 30 населених пунктів, серед них Уди, Ветеринарне, Вовчанськ, Охрімівка, Мілове, Тополі Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог здійснив 11 атак в районах населених пунктів Синьківка, Табаївка Харківської області, безуспішно намагаючись покращити своє тактичне положення. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Іванівка, Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться