На Харківщині вперше скинули КАБ з касетним зарядом – коментар Олега Синєгубова

Купʼянщина залишається найгарячішим напрямком

Напередодні по Куп'янську вперше зафіксували удар КАБами з касетними зарядами. Це збільшує зону враження і становить ще більшу загрозу для цивільних людей. У студії Національного марафону начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про оперативну ситуацію в регіоні та найближчі плани, інформує портал "Коментарі".

Він наголосив, що через це виноситимуть на Раду оборони області питання примусової евакуації родин з дітьми.

"Ворог намагається покращити своє тактичне положення в напрямку населеного пункту Синьківка і відповідно Табаївка. 11 разів він проводив такі масштабні штурмові дії, однак без успіху, на щастя для нас", – зазначив очільник області.

Олег Синєгубов також повідомив, що продовжується будівництво фортифікаційних споруд – переходять до третього етапу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Російська армія не полишає спроб прорвати оборону наших військ біля Синьківки та Табаївки

Протягом минулої доби на фронті відбулося 78 бойових зіткнень. Авіаційних ударів зазнали населені пункти Вовчанськ, Великий Бурлук, Синьківка Харківської області.

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 30 населених пунктів, серед них Уди, Ветеринарне, Вовчанськ, Охрімівка, Мілове, Тополі Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку ворог здійснив 11 атак в районах населених пунктів Синьківка, Табаївка Харківської області, безуспішно намагаючись покращити своє тактичне положення. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Іванівка, Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться