Наступ на Харківщині та потужні обстріли: що відбувається станом на ранок

Окупанти відновили наступальні дії під Куп’янськом

Протягом минулої доби на фронті відбулося 91 бойове зіткнення. Загалом ворог завдав 10 ракетних та 84 авіаційних удари, здійснив 123 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали населені пункти Муравське, Бологівка, Одноробівка, Козача Лопань, Куп'янськ, Ківшарівка Харківської області.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області. Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 25 населених пунктів, серед них Гур'їв Козачок, Гатище, Вовчанськ, Бочкове, Бударки, Амбарне Харківської області.

На Куп’янському напрямку наші захисники відбили 4 атаки противника в районах населених пунктів Синьківка та Табаївка Харківської області, де противник безуспішно намагався витіснити підрозділи із займаних позицій. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

У Харкові продовжують передавати у комунальну власність квартири

Немишлянською окружною прокуратурою м. Харкова вжито всіх необхідних заходів для реального виконання рішень судів щодо передачі у власність Харківської міської територіальної громади трьох квартир, які було визнано відумерлою спадщиною. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. Йдеться про три квартири загальною площею майже 125 кв. метрів, розташовані в Харкові по провулку П’ятигорському, вулиці Шариковій та Стадіонному проїзду. Їхня загальна вартість складає майже 3 млн гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться