У Харківській області чоловік загинув через вибух: що сталося

Поліція встановлює обставини загибелі чоловіка на Харківщині

Мешканець міста Куп’янськ на своєму городі підірвався на невідомому вибуховому пристрої. 44-річний постраждалий помер під час надання йому допомоги. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Поліція закликає бути максимально обережними та не наближатися до незнайомих предметів, пересуватися тільки асфальтованими доріжками та у разі виявлення невідомих предметів викликати службу ДСНС за номером "101" або дзвонити на лінію "102".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Під Харковом люди майже не спалили власне село (ФОТО)

13 березня близько 17-ї години сталась чергова пожежа сухої трави на відкритому просторі на околиці с. Слобідське Харківського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Вітряна погода сприяла швидкому поширенню полум’я на велику площу. І тільки, коли фронт вогню почав підходити до меж людських поселень, мешканці забили на сполох і викликали рятувальників.

Читайте також: Черговий листоноша з Харківщини отримав вирок суду

Два роки умовно – вирок мешканцю Харківщини за поширення російської пропаганди

Суд визнав винним мешканця села Великі Проходи Дергачівської громади в поширенні газети “Красная звезда” з російською пропагандою та призначив покарання у виді 2 років умовно. Про це стало відомо з вироку Дергачівського райсуду від 4 березня.

У судовому засіданні Коновалов свою вину визнав, щиро розкаявся у скоєному. Він зазначив, що кидав газету у поштові скриньки, виконуючи вказівки військових рф, бо боявся розправи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться