Олег Синєгубов про “лідерство” Харківської області

Першочергові завдання у Харківській області

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію в регіоні та шляхи розв'язання проблем. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Шляхи відбудови Харківської області, зокрема, обговорили на онлайн-засіданні Європейського саміту регіонів і міст.

Олег Синєгубов розповів, що Харківщина є однією з лідерів за кількістю ВПО. Крім того, в області нараховується багато пошкоджених та зруйнованих об'єктів – майже 45 тисяч. Начальник ХОВА зазначив, що такі умови ставлять перед владою нові виклики й завдання. Він акцентував на наявності досвіду в оперативному розв'язанні проблем й у напрацюванні ефективних рішень. “Готові розширювати напрямки комунікацій, долучатися до нових майданчиків. Безсумнівно, Харківщина продовжуватиме будувати міцні горизонтальні зв'язки з міжнародними партнерами. Акумулюватимемо всі сили для якнайшвидшого відновлення зруйнованого”, – зауважив начальник Харківської ОВА.

Олег Синєгубов також зазначив, що влада області цінує увагу іноземних партнерів до відбудови Харківщини та дякує за підтримку України в боротьбі за свободу, мир та демократичні цінності. “Маємо й надалі співпрацювати для відновлення інфраструктури, посилення інституцій й подальшої реалізації реформ. Створений Європейський Альянс для Відбудови України - дієва платформа прямої взаємодії, на кшталт Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України”, – сказав Олег Синєгубов. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ворожі війська не припиняють обстріли Харківщини. Про наслідки чергових ударів читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться