Обстріл Харкова: що відомо (ОНОВЛЕНО)

У Харкові пролунали вибухи

У Харкові під час повітряної тривоги пролунав вибух. Мер Харкова Ігор Терехов о 12:58 написав, що у місті було гучно. Пізніше моніторингові телеграм-канали показали фото задимлення у місті.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов підтвердив, що був обстріл та повідомив, що окупанти вкотре вдарили по одному з районів Харкова.

"Під завалами можуть бути люди. На місці працюють всі профільні служби.

Окупанти можуть завдавати повторних ударів.

Жителі Харкова та області: перебувайте в укриттях до відбою тривоги!" – написав він.

ОНОВЛЕНО: Ігор Терехов о 13:34: "Внаслідок сьогоднішнього удару по Харкову є постраждалі. Їхня кількість і ступінь поранень уточнюється. На місці "прильоту" дуже велика пожежа. На місці працюють усі відповідні служби та волонтери".

Інформація оновлюється.

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник о 13:46: "Ракета рашистів влучила у будівлю в Холодногірському районі міста. Під завалами можуть бути люди. Кількість можливих жертв наразі невідома.

Терористи вчергове доводять всьому світу, що путінська армія воює з цивільним населенням".

Ігор Терехов о 14:07: "Наразі відомо про пʼятьох постраждалих. Двоє вже госпіталізовані, решту оглядають лікарі і вирішують питання направлення до лікарні. Утім пошукова робота продовжується, як і гасіння пожежі".

Сергій Болвінов, начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області: "Троє загиблих та п'ятеро поранених, масштабна пожежа – росіяни знову вдарили по Харкову.

Близько першої години дня ворог обстріляв місто – пошкоджені восьмиповерхівка та виробничий цех в Холодногірському районі. Пожежа охопила понад 1000 квадратних метрів. Звичайна типографія, цех з виробництва меблів і лакофарбової продукції.

Серед поранених працівники підприємства, двоє з них у важкому стані. Триває рятувальна операція та гасіння пожежі.

На жаль, кількість жертв та постраждалих може бути більшою.

Перебувайте в укриттях - зберігається загроза повторного обстрілу".

picture

Інформація уточнюється.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться