Наслідки ворожих обстрілів: що відбувалося в Харкові та області

Які населені пункти Харківщини обстріляли ворожі війська

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про наслідки ворожих ударів по Харкову та області, інформує портал "Коментарі".

У середу о 13:00 ворожі війська ракетами обстріляли м. Харків. Зафіксоване влучання у виробниче підприємство. Також внаслідок удару пошкоджені складські приміщення, автомобіль, багатоповерхівка. 

В результаті ворожої атаки дев'ять осіб постраждали: з них сім госпіталізували, одна людина від госпіталізації відмовилася, одна людина на амбулаторному лікуванні, п'ять людей загинули.

Під артилерійські та мінометні удари ворога потрапили 15 населених пунктів Харківщини: Гатище, Вовчанськ, Бударки, Амбарне, Дворічна, Синьківка та ін. Авіаударів зазнали н.п. Олександрівка, Козача Лопань, Ветеринарне.

О 22:40 ракетним обстрілом у м. Барвінкове Ізюмського району було пошкоджено адміністративну будівлю, обладнання та лінію високовольтного дроту. Травм зазнав 42-річний чоловік, без госпіталізації.

О 21:00 пошкоджено три приватні будинки внаслідок артобстрілу м. Вовчанськ. Без постраждалих.

О 19:30 ворог обстріляв смт Козача Лопань Харківського району, пошкоджено приватний будинок. Інформація щодо потерпілих не надходила. 

О 15:20 внаслідок артобстрілу м. Вовчанськ пошкоджено будинок, автомобіль, паркан. Без постраждалих.

О 14:43 ворожі війська обстріляли с. Курилівка Куп'янського району, влучили по території. Потерпілих та загиблих немає. 

О 09:00 в смт Дворічна Куп'янського району результаті влучання ворожого БПЛА пошкоджено автомобіль. Без постраждалих. 

О 8:18 у с. Подоли Куп'янського району внаслідок обстрілу горів дах будинку та господарча споруда на площі. Без постраждалих.

“Минулої доби на Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не вів”, - зазначив Олег Синєгубов.

За добу на Харківщині було евакуйовано 16 дітей з родинами. “На сьогодні евакуйовано із двох громад 149 дітей: Вільхуватської — 37; Великобурлуцької — 112”, - розповів начальник ХОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, подробиці ворожого обстрілу Харкова



Джерело: https://t.me/synegubov/8777
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться