У Харкові про загрозу обстрілів повідомлятимуть по-іншому: подробиці

Як містян повідомлятимуть про загрозу обстрілів

Сьогодні російські війська вчинили масовану ракетну атаку на об'єкти критичної інфраструктури у Харкові та області. Внаслідок обстрілів знеструмлено Харків. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про зміни в оповіщенні мешканців Харкова про загрозу обстрілів, інформує портал "Коментарі".

“Через перебої з електропостачанням сповіщення про повітряні тривоги будуть здійснюватися через звукове повідомлення на мобільні телефони. Крім того, додатково співробітники ДСНС та Нацполіції будуть сповіщати громадян через гучномовці та рації, об’їжджаючи місто”, - повідомив Олег Синєгубов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вранці у Харкові пролунало понад 15 вибухів. У місті майже відразу виникли проблеми зі світлом - ворог цілив по енергетичній структурі. 

Внаслідок масованої ракетної атаки місто залишилося без світла, не працює деякий транспорт, світлофори. У Харкові розгорнули пункти незламності, там можна зарядити телефон чи скористатися зв'язком. Що відбувається в місті читайте за посиланням.

У результаті ворожої атаки було пошкоджено деякі об'єкти критичної інфраструктури. Без електроенергії залишилося близько 700 тис. споживачів. Також постраждав 43-річний працівник одного з об'єктів енергоінфраструктури.

А в НЕК “Укренерго” зазначили, що під ворожими обстрілами опинилися енергооб'єкти й в інших областях України. Однак масштаб пошкоджень у Харкові найбільший. Детальніше про ситуацію в Харкові та області читайте за посиланням.

Також у Харкові почали відновлювати водопостачання - у “Харківводоканалі” ввели обмеження. 




Джерело: https://t.me/synegubov/8790
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться