Якими ракетами окупанти сьогодні обстріляли Харків (ФОТО)

Скільки підстанцій у Харкові та області обстріляв ворог

У п'ятницю російські війська завдали масованого ракетного удару по Харкову. Росія випустила по місту до 20 ракет. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергія Болвінова.

“Дві ракети Іскандер-М та сімнадцять - ЗРК С-300 випустив ворог по об'єктах енергетики в Харкові та області”, - повідомив Сергій Болвінов.

Він зазначив, що слідчі, криміналісти та вибухотехніки працюють на місцях від самого ранку, завдяки зібраним уламкам вдалося швидко встановити тип озброєння. “Робота триває, фіксуємо воєнні злочини рф”, - зазначив.

За словами Сергій Болвінова руйнування та пожежі зафіксовані на п'яти підстанціях в місті та області. На кожну російські військові випустили по кілька ракет.

У Харківській обласній прокуратурі зазначили, що з початку повномасштабного вторгнення Росії це найбільша одночасна ракетна атака ворога на обʼєкти енергосистеми Харківщини. 

Також у прокуратурі показали наслідки ворожої атаки. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові ліквідовують наслідки ворожої атаки. У місті розгорнули пункти незламності - там є все необхідне для комфортного перебування дітей і дорослих.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що усі профільні служби працюють на місцях влучань та оцінюють масштаби пошкоджень. Для ремонтних бригад залучено додаткову техніку, аби прискорити розбір завалів.

Читайте також: У Харкові про загрозу обстрілів повідомлятимуть по-іншому

Через перебої з електропостачанням сповіщення про повітряні тривоги будуть здійснюватися через звукове повідомлення на мобільні телефони та іншими способами.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться