На будинки у Харківській області ворог скинув авіабомби

Де були прильоти у Харківській області та які об'єкти пошкодили окупанти

У Харківській області ворожими обстрілами зруйновано лінію електромереж, пошкоджено приватні будинки. Про ситуацію в регіоні розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомляє портал "Коментарі".

За його словами, артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківської області: Ветеринарне, Борисівка, Амбарне та ін. Під авіаударами опинилися населені пункти Козача Лопань, Золочів, Стариця. 

Минулої доби ворожі війська обстріляли с. Золочів Богодухівського району о 22:02. Внаслідок удару КАБ пошкоджені 5 приватних будинків та лінія електромереж. Без постраждалих.

О 21:15 ворог здійснив обстріл КАБами с. Козача Лопань Харківського району. Авіабомби впали на відкритій території. Внаслідок ударів постраждалих не було.

О 18:00 у с. Курилівка Куп'янського району здійснено ворожий обстріл. Без постраждалих.

За минулу добу російські військові на Куп’янському напрямку здійснили одну безуспішну атаку в районі н.п. Синьківка.

Також триває евакуація мешканців деяких громад Харківщини. За інформацією Олега Синєгубова, на сьогодні евакуйовано з двох громад 157 дітей: Вільхуватської — 37; Великобурлуцької — 120.

Складною залишається ситуація з електропостачанням - енергетики продовжують працювати 24/7 над ліквідацією наслідків обстрілів. Наразі відключені до 200 тис. абонентів міста.

Діє графік погодинних відключень електроенергії для Харкова та громад області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові відновив роботу метрополітен. Встановлено інтервал руху поїздів.

Читайте також про надзвичайну подію у Харкові. Внаслідок пожежі у будинку загинули люди.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться