Окупанти дронами вдарили по Харкову: подробиці

Що відомо про наслідки нічної атаки

В ніч на вівторок російській військові обстріляли Харків БПЛА Shahed. Було зафіксовано влучання на території міста. Портал "Коментарі" повідомляє про подробиці нічної атаки.

Харківський міський голова Ігор Терехов вночі попередив містян: “У Харкові чутно було вибух, є інформація, що місто атакують “шахеди”. Будьте обережні”.

Згодом він повідомив про наслідки ворожої атаки: “Приліт” одного з безпілотників у землю біля нежилої будівлі. Попередньо без жертв та постраждалих, лише вибиті шибки у будові поряд з вирвою від вибуху”. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у ранковому зведенні зазначив, що сьогодні, о 01:10, відбувся обстріл БПЛА м. Харків. Внаслідок атаки вибито вікна у 4-поверховій будівлі. Там розташоване приватне підприємство. Постраждалих внаслідок ворожої атаки немає.

Також за попередньою інформацією, яку оприлюднив Олег Синєгубов, сили ППО над Харківщиною збили щонайменше вісім ворожих безпілотників.

У поліції Харківської області повідомили, що 26 березня о 01:19 російські військові атакували місто безпілотниками. Внаслідок влучання БПЛА Shahed в проїжджу частину однієї з вулиць міста пошкоджено вікна у будівлі магазину. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через масовану ракетну атаку у Харкові та області складна ситуація з електропостачанням. У місті та області діє графік погодинних відключень світла, не працює наземний електротранспорт. 

Великі руйнування ворожа атака спричинила на ТЕЦ-5. Фактично Харків втратив основні потужності генерування електроенергії. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться