Окупанти обстріляли Куп'янськ касетними боєприпасами (ФОТО)

У поліції показали наслідки чергової ворожої атаки

Ворожі війська 26 березня завдали удару по Куп'янську, внаслідок обстрілу було травмовано чоловіка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції зазначили, що експерти документують наслідки чергового злочину Росії - на місці працюють слідчі, збирають речові докази. 

26 березня близько 15:30 військові Росії здійснили обстріл міста Куп’янськ касетними боєприпасами з РСЗВ Ураган. Внаслідок обстрілу травми отримав 55-річний чоловік. Внаслідок ворожого удару було пошкоджено приватні будинки. 

“За адресою виїхала слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України”, - уточнили в поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у деяких районах Харківської області ситуація складна. У Харківській ОВА розглядають можливість оголошення примусової евакуації. За словами Олега Синєгубова, зараз обов’язкова евакуація родин з дітьми триває із 57 населених пунктів Куп’янського району. А обов’язкова евакуація в примусовий спосіб здійснюється ще з 18 населених пунктах Великобурлуцької та Вільхуватської територіальних громад – із них евакуйовано понад 160 дітей. 

А у Харкові готуються до ймовірних наслідків ворожих атак. У місті ремонтують та замінюють пожежні гідранти. Враховуючи, що після ударів можуть виникати пожежі, засоби ліквідації займань мають бути у належному стані. Детальніше про підготовку, яку проводять комунальники, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться