Російські війська вдарили по Харкову ракетою, а по області дронами (ФОТО)

Які об'єкти у Харкові та області пошкодили окупанти

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про наслідки обстрілів Харкова та області станом на 27 березня, інформує портал "Коментарі".

У вівторок, 26 березня об 11:40 окупанти обстріляли крилатою ракетою Х-35У м. Харків. Внаслідок ворожого удару було пошкоджено будівлю комунального закладу та багатоквартирний будинок. Постраждав 64-річний охоронець, без госпіталізації.

Вдарили окупанти й по Харківській області - під ворожим вогнем опинилися близько 15 населених пунктів.

О 03:15 окупанти обстріляли Ізюм БПЛА Shahed. Внаслідок атаки було пошкоджено будівлю закладу освіти та приватний будинок. Поранення отримав 62-річний охоронець, без госпіталізації.

У с. Чорнолозка Красноградського району в результаті ракетного обстрілу без світла залишилося 78 абонентів. Постраждалих внаслідок ракетної атаки не було. 

Приватний будинок та господарську споруду обстрілом о 0:30 пошкодили окупанти у м. Куп’янськ. Обійшлося без постраждалих. 

О 15:40 із РСЗВ “Ураган” ворог завдав удару по м. Куп'янськ. Внаслідок атаки було пошкоджено приватний будинок, будівлю молочноконсервного комбінату. Травми отримав 55-річний чоловік.

О 08:45 із РСЗВ “Град” ворог обстріляв с. Олександрівка Богодухівського району. Ударом пошкоджено будівлю місцевої установи, 9 приватних будинків, 2 приватних автомобілі, будівлю закладу освіти. Отримала поранення 56-річна жінка.

У Харківській обласній прокуратурі показали наслідки ворожих ударів.

За словами Олега Синєгубова, продовжують атакувати російській війська й на лінії фронту - за минулу добу окупанти намагалися наступати в районі населеного пункту Іванівка. Начальник ХОВА зазначив, що спроби російський військових були безуспішними.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області планують оголосили примусову евакуацію в деяких населених пунктах. Де загрозлива ситуація, читайте за посиланням.

Також складною залишається ситуація з електропостачанням у Харкові. У місті та області діють графіки відключення світла. Коли години відключень можуть змінитися, дізнайтеся тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться