Прикордонники показали, що відбувається на Харківщині (ВІДЕО)

Що відбувається з окупантами та ворожою технікою у Харківській області

У Харківській області українські захисники продовжують обороняти країну та нищити ворога. У Державній прикордонній службі України показали, як українські військовослужбовці нищать ворожу техніку, повідомляє портал "Коментарі".

На Харківському напрямку бійці бригади Гвардії наступу “Сталевий Кордон” FPV-дронами ударили по місцях переховування особового складу ворога.

У результаті влучної роботи прикордонної аеророзвідки ліквідовано трьох окупантів, ще шість було поранено.

Також дронами-камікадзе на Харківському напрямку прикордонники атакували блокпост окупантів та два ворожі бліндажі з особовим складом всередині.

Втрати окупантів уточнюються.

Днями аеророзвідники Харківського прикордонного загону виявили два транспортні засоби та позиції укриття особового складу окупантів. Зафіксувавши їх координати, було прийнято рішення організувати нічне полювання, до якого, окрім аеророзвідки, доєдналися мінометники.

“Під покриттям темряви, “нічні кажани”, вийшли на полювання. Завдяки їх відмінній здатності вражати цілі, вдалося ефективно нейтралізувати два транспортні засоби та три позиції для укриття особового складу окупантів”, - уточнили у Держприкордонслужбі.

Також ворожі війська у зоні активних бойових дій продовжують використовувати безпілотні літальні апарати для розвідки та атак українських позицій, в тому числі й бригади “Сталевий Кордон”.

“Однак чітко побудована система протидії ворожим безпілотникам за допомогою засобів радіоелектронної боротьби та антидронових рушниць забезпечує збереження життя й здоров'я бійців бригади та техніки підрозділу”, - йдеться у повідомленні ДПСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міжнародні фонди спрямували інвестиції на відновлення Харкова після ворожих ударів. Скільки коштів отримало місто та які програми реалізують, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться