Олег Синєгубов: «Ми не знаємо, куди “прилетить” наступного разу»

Олег Синєгубов назвав можливі причини, чому рф активізувала ракетні удари по Харкову

Активізацію ракетних ударів по Харкову можна було б розцінювати як підготовку російських військових до чогось, але тоді ці обстріли мали б бути прицільними, зазначив в інтерв’ю LIGAnet начальник ХОВА Олег Синєгубов. Проте, за його словами, удари є хаотичними.

“Тобто це мають бути уражені позиції наших військових. Ті фортифікаційні споруди, які ми маємо. Сили оборони. Це просто хаотичний обстріл. Це, напевно, або для того, щоб відвернути нашу увагу. Щоб надалі завдати максимального ураження цивільному населенню, щоб викликати якісь панічні настрої. Можливо, десь відволікти ППО, Сили оборони від тих загрозливих напрямків, де вони йдуть своїми штурмовими діями“, – сказав начальник ХОВА.

Він констатував, що всю осінь ворог атакував регіон переважно “шахедами”, а ракетні удари по Харкову відновилися перед Новим роком.

“Там жодних об’єктів, які б навіть віддалено нагадували те, що вони мають відношення до військових, немає… Тобто ми не знаємо, куди “прилетить” наступного разу“, – каже Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області курсують безкоштовні приміські автобуси (розклад)

Гуманітарний Фонд для України (UHF) гуманітарна місія "Проліска"у 2024 році продовжила співпрацю з Балаклійською міською військовою адміністрацією ще на рік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

З понеділка, 15 січня, жителі з віддалених куточків Балаклійської громади можуть і надалі абсолютно безкоштовно виїжджати до міста Балаклія та сусідніх сіл.

З графіком руху можна ознайомитись за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться