Стали відомі нові подробиці обстрілу Харкова та області

Які об'єкти пошкодили окупанти внаслідок атаки

У результаті масованих обстрілів Харківської області було пошкоджено обладнання енергооб'єкта.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністерства енергетики України.

“На Харківщині через атаку дронами вночі пошкоджено обладнання енергооб’єкта. Сталося займання, яке було ліквідовано силами ДСНС. На щастя, обійшлося без постраждалих”, – йдеться у повідомленні.

Однак під час ворожих ударів по Харкову отримав поранення співробітник газової служби.

“У місті Харків під час ліквідації наслідків нічного дронового обстрілу постраждав 64-річний слюсар Харківської міської філії ТОВ “Газорозподільні мережі України”. У стані середньої тяжкості його доставили до лікарні. Також пошкоджено автомобіль диспетчерської служби”, – поінформували у міністерстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вночі ворог атакував Харків та Харківську область “шахедами”. Один із боєприпасів вдарив у 14-поверховий житловий будинок, що призвело до руйнувань квартир на декількох поверхах, а також до пошкодження зовнішньої стіни. У результаті ударів є поранені та загиблі.

Детальніше про наслідки ворожих атак читайте за посиланням

Читайте також, які райони Харківщини залишаються небезпечними. За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, російській військові щодня обстрілюють від 15 до 20 прикордонних населених пунктів Харківської області. Окупанти застосовують для щоденних атак артилерію, танки, міномети. Олег Синєгубов зазначив, що почастішали удари керованими авіабомбами, боєприпаси долітають і до Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться