Під час повторного удару син втратив батька: історія родини рятувальників (ВІДЕО)

Подробиці нічного удару окупантів по Харкову

У Харкові під час ворожого обстрілу загинули троє рятувальників. Під час повторного удару син втратив батька. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністерства внутрішніх справ України. 

“Харків. Ці кадри неможливо дивитися з холодним серцем… Молодий вогнеборець плаче на місці удару, де росія декілька хвилин тому цинічно вбила його батька — 52-річного рятувальника”, — йдеться у повідомленні. 

Очільник міністерства Ігор Клименко розповів історію родини рятувальників. Він повідомив, що загиблий Владислав Логінов присвятив своє життя роботі в пожежній службі. “Його син, Володимир, також за прикладом батька став вогнеборцем і працював начальником караулу у сусідній пожежній частині. Цієї пекельної ночі, одразу після перших вибухів, батько та син з колегами миттєво виїхали на місце удару”, — зазначив Ігор Клименко.

В МВС розповіли, що сьогодні вночі Владислав та Володимир працювали поряд, буквально за декілька будинків один від одного. Коли пролунав потужний вибух, син відразу зрозумів, що найімовірніше прилетіло туди, де був батько.

“Складно уявити емоції, що пережив чоловік, коли побачив закривавлене тіло батька. Велике горе для рідних, колег, друзів. Щиро співчуваємо втраті кожної родини. Памʼятаємо всіх”, - зазначили в МВС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв імена загиблих харківських рятувальників.

Внаслідок ворожого удару в Харкові загинула також цивільна особа. Окупанти пошкодили житлові будинки, обладнання енергооб'єкта. Що відбувається в Харкові після масованої атаки, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться