Удар ФАБом, наступ та масштабна пожежа: ситуація у Харківській області на ранок 18 квітня

Де на Харківщині окупанти відновили наступ

Протягом доби окупанти ударили авіабомбою по Харківській області, також відновили наступальні дії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Він повідомив, що ворог завдав артилерійських та мінометних ударів по 22 населених пунктах прикордоння Харківщини. Окупанти застосували керовані авіабомби із фугасними боєголовками, дрони з боєприпасами.

У четвер, 18 квітня, російські війська завдали ударів по с. Подоли Купʼянського району. Внаслідок обстрілу виникла пожежа у приватному будинку. 

Напередодні о 16:17 у с. Кіндрашівка Купʼянського району внаслідок удару (ФАБ-250) горів дах господарчої споруди агрофірми. Пошкоджено перекриття та господарчу споруду. Також внаслідок удару пошкоджені два приватні будинки. 

Внаслідок ворожих ударів постраждалих не було. 

“Ворог здійснив 4 безуспішні для нього атаки в районі Новосергіївки Ізюмського району”, - повідомив Олег Синєгубов.

У Головному управлінні ДСНС України у Харківській області повідомили подробиці пожежі на Харківщині. 

“Вдень росіяни завдали авіаудару по сільгосппідприємству в Куп’янському районі. Унаслідок бомбардування по території місцевого фермерського господарства сталися часткові руйнування та пожежа недіючої господарчої споруди. Також зайнялась трава навколо ферми”, - уточнили в ДСНС.

За даними рятувальників, загальна площа пожежі склала близько 500 квадратних метрів. Рятувальники оперативно ліквідували займання. “За попередніми даними, на щастя, жертв та постраждалих немає”, - уточнили в ДСНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що буде з Харковом без допомоги США. Ігор Терехов розповів, що потрібно для захисту міста.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться