Окупанти намагаються вплинути на харків'ян: деталі

Що відбувається на лінії фронту в Харківській області

Росіяни знову поширюють фейки щодо так званої евакуації з Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністерства внутрішніх справ.

“Такі публікації є ворожим інформаційним вкидом, спрямованим на дестабілізацію ситуації в Україні. Таким чином російські окупанти, не маючи змоги досягти бажаного на полі бою, намагаються посіяти паніку та хаос в українському суспільстві”, - повідомили у міністерстві. 

Містян закликали не довіряти сумнівним джерелам інформації. “Наразі Сили безпеки та оборони України надійно тримають позиції вздовж всієї лінії фронту та дають гідну відсіч ворогові, зокрема і в Харківській області”, - наголосили у міністерстві.

Фейкові новини прокоментував також Харківський міський голова Ігор Терехов. Він наголосив, що попри регулярні ворожі обстріли, ситуація в Харкові залишається стабільною, тому евакуація населення з міста не планується.

За словами мера Харкова, країна-агресор активно розповсюджує фейкові новини щодо плану евакуації з міста, щоб змусити людей панікувати.  

“Харків’яни вже не вперше стикаються з дезінформацією. Зараз нам дуже потрібно, щоб засоби масової інформації розвінчували ці фейки. У Харкові немає передумов для евакуації. Росіяни використовують таку тактику, аби розхитати емоційний стан людей”, - зазначив мер.

Нагадаємо, що у деяких громадах Харківської області оголошена примусова евакуація родин з дітьми

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що потрібно Харкову для захисту містян. Також Ігор Терехов попередив про велику загрозу без військової допомоги США.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться