У Харкові попрощалися з поліцейським, пораненим внаслідок ворожого обстрілу (ФОТО)

Поліцейський отримав смертельні поранення 4 квітня, переніс декілька операцій, однак 26 квітня його життя обірвалося

У Харкові у неділю, 28 квітня, проводили в останню путь поліцейського Олександра Іванова, який отримав смертельні поранення під час ворожого обстрілу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

“Полковник поліції Олександр Іванов присвятив понад 20 років свого життя служінню українському народові та до останнього подиху залишався вірним Присязі. До свого 45-річчя він не дожив один день…”, - повідомили в поліції.

У поліції нагадали, що вночі 4 квітня Харків атакували шість БПЛА Shahed. Заступник начальника відділу поліції № 1 з превентивної діяльності Харківського РУП № 3 ГУНП в Харківській області Олександр Іванов разом з колегами прибули на місце влучання у Новобаварському районі. 

“Правоохоронці надавали допомогу постраждалим, шукали уламки, документували наслідки злочину. Проте через 40 хвилин російські військові знову зухвало вдарили по житловим будинкам. Тоді загинули троє рятувальників, полковник поліції отримав тяжкі поранення”, - розповіли в поліції.

Постраждалий переніс декілька операцій, однак 26 квітня о 18:47 його життя обірвалося.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями окупанти обстріляли Дергачі. Ворог завдав удару по житловому будинку. “Через бомбардування також постраждала енергетична інфраструктура. У місті відсутнє світло, фахівці “Харківобленерго” роблять усе можливе для якнайшвидшого відновлення енергетичних потужностей”, - повідомив начальник МВА Вячеслав Задоренко. Детальніше про наслідки обстрілу, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться