Ворог розпочав штурми на Харківщині: що відомо про відкриття нових ліній фронту

Що відбувається в Харківській області

Окупаційні війська поновили штурмові дії в Харківській області. Про оперативну ситуацію в регіоні розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі “Єдиних новин”, повідомляє портал "Коментарі".

“Окупант поновив штурмові дії на Куп‘янському та Лиманському напрямках, однак безуспішно. На сьогодні говорити про те, що ворог відкриває нові лінії фронту — ще зарано. Але маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій”, - розповів Олег Синєгубов.

Також начальник Харківської ОВА зазначив, що ворог продовжує обстріли цивільних жителів: застосовує КАБи, веде вогонь із РСЗВ та артилерії. 

Нагадаємо, що ситуація на фронті загострилась. Про це розповів Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський. “Основні напрямки зосередження зусиль ворога на Куп’янському напрямку – села Стельмахівка та Берестове. Там ворог мав частковий успіх, але діями наших підрозділів був зупинений. Також, продовжує наступ на село Терни на Лиманському напрямку, намагається витіснити Сили оборони України за річку Чорний Жеребець, успіху не має”, - розповів він.

Детальніше про ситуацію на лінії розмежування читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями прикордонники в Харківській області приземлили ворожі дрони. У Держприкордонслужбі розповіли, що під час виконання бойових завдань, прикордонники зафіксували політ п’яти ударних дронів-камікадзе, які перетнули державний кордон та летіли вглиб території України. Один із дронів планують повернути колишнім власникам. Детальніше читайте тут.




Джерело: https://t.me/synegubov/9249
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться