Окупанти вдарили по Харкову: що відомо про наслідки обстрілу (ОНОВЛЕНО)

Що відомо про наслідки ворожого обстрілу Харкова

Мешканці Харкова чули вибухи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова. 

“У Харкові серія вибухів. По місту бʼють КАБами. Будьте обережні”, - повідомив мер Харкова.

Щодо наслідків обстрілу Ігор Терехов повідомив, що зафіксовано “приліт” у зону житлової забудови міста. “Відомо про часткове пошкодження однієї багатоповерхівки. На даний момент є відомості про одну поранену жінку”, - написав він.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що окупанти завдали удари по Київському району Харкова. Попередньо - ворог застосував КАБ. 

“Поранення отримала одна жінка, медики надають всю необхідну допомогу. Деталі встановлюються. До відбою тривоги перебувайте в укриттях. Повторні пуски!”, - наголосив начальник ХОВА.

Олег Синєгубов уточнив, що внаслідок обстрілу було поранено цивільного чоловіка. “За уточненими даними, внаслідок ворожого обстрілу травмовано 42-річного чоловіка. Його госпіталізували з вибуховою травмою та уламковими пораненнями до медичного закладу. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості”, - написав Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться