Стали відомі нові наслідки ранкового обстрілу Харкова (ФОТО)

У Харкові обстріли спричинили масштабну пожежу

Окупаційні війська сьогодні, 30 квітня, завдали ударів по цивільній інфраструктурі в центральній частині міста Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Харківський міський голова Ігор Терехов в етері національного телемарафону розповів, що внаслідок обстрілу одна людина загинула, ще дев’ятеро зазнали поранень. 

“У Київському районі ракети влучили в гаражний кооператив. Там пошкоджено понад 50 гаражів, дуже багато автівок. Крім того, росіяни обстріляли ділянку в Холодногірському районі, де немає жодних військових об’єктів”, - уточнив мер.

Комунальні служби міста Харкова усувають наслідки ранкового обстрілу. Зокрема, бригади КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” почали роботи в Київському районі.

У Головному управлінні ДСНС України у Харківській області уточнили що сьогодні вранці дві авіабомби влучили по цивільній інфраструктурі міста.

“У Київському районі потужний вибух пошкодив адмінбудівлі та понад 40 приватних гаражів – у трьох виникла пожежа, зайнялись 3 легкові автомобілі, пошкоджені ще 6. Рятувальники оперативно ліквідували загорання”,  - повідомили у ДСНС.

Також, за даними рятувальників, у Холодногірському районі ворожа бомба спричинила руйнації у двох цивільних будівлях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні окупанти обстріляли КАБами Харків. Щодо наслідків обстрілу Ігор Терехов повідомив, що зафіксовано “приліт” у зону житлової забудови міста. “Відомо про часткове пошкодження однієї багатоповерхівки. На даний момент є відомості про одну поранену жінку”, - написав він.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться