Російські війська пошкодили важливі мережі в Харківській області

Якої шкоди критичній інфраструктурі завдав ворог

Окупаційні війська залишили без газу 100 домівок Липців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківська філія “Газмережі”.

У компанії зазначили, що протягом минулого тижня фахівці Харківської філії “Газмережі” локалізували вісім аварійних ситуацій на газових мережах, спричинених ворожими обстрілами. Найбільшу кількість аварійних ситуацій ліквідували у Липецькій громаді.

“Наразі, внаслідок чергових обстрілів газової інфраструктури та пошкодження розподільних газопроводів, на території громади відсутнє газопостачання до 100 домоволодінь. Газовики вживають заходи для відновлення подачі енергоносія”, - повідомили у філії.

У Куп’янській та Дергачівській громаді від снарядів окупаційних військ постраждали газові комунікації житлових будинків. Частина відновлювальних робіт проведена без припинення газопостачання до житлових приміщень.

Нагадаємо, що мешканців селища в Чугуївському районі попередили про проведення ремонтних робіт у зв'язку з чим буде припинене постачання газу. Виконання ремонтів заплановане на 2 травня 2024 року, з 8:00 до 17:00 год.

За яких умов будуть відновлювати постачання газу після проведення ремонтних робіт читайте за посиланням

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що окупаційні війська Росії обстріляли газові комунікації 10 населених пунктів Харківської області.

У компанії зазначили, що найбільшої руйнації зазнала інфраструктура Куп’янської громади. Окупанти обстріляли газопроводи середнього тиску та будинкові мережі. Детальніше про наслідки ворожих обстрілів читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться