У Харкові чутно вибухи: що відомо (ОНОВЛЕНО)

Окупанти обстрілюють Харків та область

У Харкові було чутно вибух. За даними Повітряних Сил ЗСУ, у Харківській області оголошено повітряну тривогу у зв’язку із пусками керованих авіаційних бомб тактичною авіацією по області та місту.

Поліція Харківщини закликає не залишати укриття до відбою сигналу "Повітряна тривога". Про влучання ворожих снарядів, постраждалих повідомляти на спецлінію поліції 102. 

"Не викладайте фото та відео влучань. Не допомагайте ворогу вбивати наших дорослих і дітей", – наголошують правоохоронці.

Мер Харкова Ігор Терехов підтвердив, що Харків знову обстрілюють та застеріг, що є загроза "повторних прильотів".

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник о 10:38: "Ворог продовжує пуски ворожих КАБ - мешканці Харківщини не покидайте укриття до відбою повітряної тривоги!"

Ігор Терехов о 10:48: "За попередньою інформацією, "приліт" стався у приватний будинок на околиці міста. Щодо постраждалих та руйнувань - йде уточнення".

Ігор Терехов об 11:00: "При детальному огляді місця прильоту виявлено пошкодження десяти приватних домогосподарств. На даний момент - без загиблих та поранених".

Олег Синєгубов, голова ХОВА, об 11:13: "Під час останнього ворожого обстрілу Харкова влучання зафіксовано в Київському районі міста. Пошкоджена цивільна інфраструктура. Без постраждалих. Інформація оновлюється.

Також об 10:30 було три ворожих удара КАБами між с. Липці та с. Веселе. Попередньо без травмованих".

Відбій повітряної тривоги у Харківській області.

Інформація оновлюється.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться