Обстріл Харківщини: є загиблі та поранені (ОНОВЛЕНО)

Окупанти обстріляли цивільну автівку та будинок — є загиблі

Сьогодні о 10:00 росіяни завдали ударів КАБами по автомобілю та приватному будинку в селищі Золочів Богодухівського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок обстрілу загинули цивільний чоловік та жінка, які перебували в автівці.

Також спалахнули ще три автівки, які були неподалік місця влучання — постраждали 77-річний чоловік та жінка 74 років.

Усі обставини з‘ясовуються.

ОНОВЛЕНО: В результаті авіаобстрілу селища Золочів дві людини загинули, ще троє поранені: поліція працює на місці події.

Ворожа атака на населений пункт відбулася 1 травня близько 10:00. За адресою прильоту виїхали поліція, медики та рятувальники.

За даними Поліції Харківської області, попередньо, селище Золочів Богодухівського району росіяни обстріляли двома керованими авіабомбами. Сталося потрапляння в автомобіль та приватний будинок. На даний час відомо про двох загиблих: 64-річний чоловік та 38-річна жінка, а також трьох постраждалих людей: 47 та 36-річні чоловіки та 50-річна жінка.

На місці поді працюють слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

Інформація оновлюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові чутно вибухи: що відомо

У Харкові було чутно вибух. За даними Повітряних Сил ЗСУ, у Харківській області оголошено повітряну тривогу у зв’язку із пусками керованих авіаційних бомб тактичною авіацією по області та місту.

Поліція Харківщини закликає не залишати укриття до відбою сигналу "Повітряна тривога". Про влучання ворожих снарядів, постраждалих повідомляти на спецлінію поліції 102. 

"Не викладайте фото та відео влучань. Не допомагайте ворогу вбивати наших дорослих і дітей", – наголошують правоохоронці.

Ігор Терехов о 10:48: "За попередньою інформацією, "приліт" стався у приватний будинок на околиці міста. Щодо постраждалих та руйнувань - йде уточнення".

Читайте також: Наступ на Харківщину продовжується: ситуація залишається важкою

На Куп’янському напрямку нашими воїнами відбито 6 атак в районах населених пунктів Берестове, східніше Копанки Харківської області.

Начальник Харківського гарнізону генерал Сергій Мельник, коментуючи ситуацію на Куп’янському напрямку, зазначив, що окупанти не відмовились від своїх стратегічних цілей, яких намагаються досягнути вже близько року, але успіху не мають.

Чому ситуація залишається важкою – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться