У Харкові окупанти влучили у будинок ректорки Каразінського Тетяни Кагановської

Учора, на Великдень, був обстріляний центр Харкова

5 травня, на Великдень був обстріляний центр Харкова. Один з боєприпасів влучив у будинок ректорки ХНУ імені В. Н. Каразіна Тетяни Кагановської. Про це ректорка університету написала  на сторінці у Фейсбуці, інформує портал "Коментарі".

"Друзі, безмежно вдячна всім за теплі слова підтримки! Вони вчергове доводять, що ми єдині і нас не зламати! А це означає, що Перемога буде за нами!

Дійсно, сьогодні, у світлий день Великодня, зруйновано і мій будинок...

Ми з рідними живі і здорові. Все інше – другорядне.

Бережіть себе і близьких!" – написала очільниця Каразінського.

picture

Нагадаємо, що на Великдень був обстріляний центр Харкова.

5 травня близько 14:20 збройні сили рф вчергове атакували з авіації м. Харків. Під ударом ворога опинилися житлові квартали Шевченківського району. Шістнадцять людей отримали травми. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Пошкоджено низку житлових будинків, автомобілі, медичну установу.

За попередніми даними, ворог завдав удари по місту трьома УМПБ Д30-СН (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас, калібр 30 см). Жахливі фото – за посиланням.

Читайте також: У Харкові та області оновили графіки відключення світла з 6 по 10 травня

В АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень, інформує портал "Коментарі". Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете дізнатися про це у документі за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться